Translate

dilluns, 19 de setembre del 2016

Papardelle de carbassó amb tofu i parmesà


Després d'una parada forçada....tornem a la cuina!

Avui us he preparat un plat que últimament s'està provant molt, "pasta" de carbassó. Imitant la forma de la pasta tradicional ja sigui els espaguetis de tota la vida, papardelle... podem menjar un plat molt nutritiu i que personalment m'ha sorprès molt, està immens!!! Anirem fent provatures... a veure que us semblen!!!
Mirant el que hi havia a la nevera...avui us deixo amb uns Papardelle de carbassó, aquest amb tofu i un toc de parmesà.




Què necessitarem?

Ingredients bàsics 
Ingredients per a 2 persones:

-1 carbassó mitjà
-1 ceba tendra petita
-1 tomàquet 
-1 nyora, tomàquet sec
-tofu (quantitat al gust)
-2 alls aromatitzats
-formatge parmesà en pols
-sal i oli d'oliva


1.- Triturem el tomàquet, la nyora, la ceba i els alls amb oli d'oliva i sal al gust.


2.-Tallem el carbassó cru



3.-Tallem a daus el tofu, Ja ho tenim llest per emplatar!


4.- ASSABOREIX!!!!

BON PROFIT!!!!!!!!!!










 




Comments system

Disqus Shortname