Translate

divendres, 9 de setembre del 2016

Mil fulls de síndria amb palets cruixents de pollastre als dos formatges

Avui tenia ganes d'experimentar i aquest ha estat el resultat....




Què necessitarem???

1.-Mil fulls de Síndria

Ingredients per fer el mil fulls.
           

1/2 carbassó  cru
150 gr síndria tallada a llàmines
1 ceba petita de figueres
4 alls aromatitzats
Canyella en pols
1/2 llimona
Sal, oli d'oliva i Sal Maldon



-Tallem la ceba ( jo l'he tallada rodoneta) i la sofregim a foc lent
 Quan estigui tobeta afegim un polsim de canyela ( al gust).

 Mentrestant tallem el carbassó a tires i els 4 alls aromatitzats a llàmines (barrejarem els dos ingredients, podeu afegir sal al gust).

Ja tenim "el farçit", tallat i preparat

Com montem el Mil Fulls???

-Llàmina de síndria + farcit de carbassó amb alls + llàmina de síndria + farçit de carbassó amb alls + llàmina de síndria + ceba amb un toc de canyella.

Hi podeu afegir uns grans de sal Maldon i un rajolí de llimona pel d'amunt...això li dóna un contrast de sabors que és brutal!!!


2.- Palets cruixents de pollastre als dos formatges

Ingredients per fer els palets cruixents de pollastre.

150gr pollastre, (1/2 pit de pollastre)
pa ratllat
salsa de soja de dos formatges

*Salsa: "Soya Cuisine" de la casa Soy, 20 cl; barrejem amb dos formatges que us agradin i es fonguin fàcilment. (jo he utilitzat formatge blau Cantorel i formatge parmesà Ferrarini, en pols. 
Escalfem uns 10-15 minuts per que agafi gustet.
Per fer l'arrebossat ho he fet amb la salsa freda.

Arrebossem com ho hem fet tota la vida, però sense ou!

El resultat:


Espero que us agradi!!!!

Bon profit!!!!



El primer sopar

Avui tenia ganes de fer una sopar especial... és un dia important.
Com anireu veient m'agrada molt la Dieta Mediterrània, així que he pensat fer algo "lleuger" però de capritx.



1.-Patates cruixents amb aroma de romaní i crema de soja als dos formatges.

Per a la salsa: 

-Crema de soja per cuinar "Soya Cuisine" de la casa Soy, un brick de 20 cl.
-Formatge blau, Cantorel, 50 gr.
-2 cullerades de formatge parmesà en pols, Ferrarini.

Escalfem la crema de soja, afegim els formatges i a foc baix, que vagi agafant gustet. (10-15 minuts)
podeu afegir sal...

Per a les patates:

Quantitat? les que us vinguin de gust.

-Tallem les patates a daus i fregim.
Mentre l'oli s'ha escalfat he afegit dues branques de romaní.

Ja podem emplatar!

2.-Amanida de ruca i canonges amb barreja de tomàquet i xampinyons.

-Ruca i canonges al gust
-1/2 tomàquet Montserrat
-2 xampinyos grossos (al gust...)
-alfàbrega

Barregem el tomàquet trossejat i els xampinyons crus. 
Afegim l'alfàbrega.

Emplatem amb els canonges i la ruca, amanit amb sal, cúrcuma, pebre negre, oli d'liva i sal.

3.-Salmó fumat

-100 gr Salmó fumat

4.-Escalivada amb bacallà

-2 pebrots
-1 albergínia

Ho fem al forn, a baixa temperatura.
Un cop refredat, traiem la pell, ho fem tot a tires i afegim bacallà dessalat (he utilitzat la marca Royal, surt molt bo) a tires.
Afegim oli d'oliva, sal i alls trossejat (optatiu i al gust)

Amb aquestes mides tindreu un bon plat...!


Comments system

Disqus Shortname