Avui tenia ganes d'experimentar i aquest ha estat el resultat....
Com montem el Mil Fulls???
Què necessitarem???
1.-Mil fulls de Síndria
![]() |
Ingredients per fer el mil fulls. |
1/2 carbassó cru
150 gr síndria tallada a llàmines
1 ceba petita de figueres
4 alls aromatitzats
Canyella en pols
1/2 llimona
Sal, oli d'oliva i Sal Maldon
-Tallem la ceba ( jo l'he tallada rodoneta) i la sofregim a foc lent
Quan estigui tobeta afegim un polsim de canyela ( al gust).
Mentrestant tallem el carbassó a tires i els 4 alls aromatitzats a llàmines (barrejarem els dos ingredients, podeu afegir sal al gust).
![]() |
Ja tenim "el farçit", tallat i preparat |
Com montem el Mil Fulls???
-Llàmina de síndria + farcit de carbassó amb alls + llàmina de síndria + farçit de carbassó amb alls + llàmina de síndria + ceba amb un toc de canyella.
Hi podeu afegir uns grans de sal Maldon i un rajolí de llimona pel d'amunt...això li dóna un contrast de sabors que és brutal!!!
2.- Palets cruixents de pollastre als dos formatges
![]() |
Ingredients per fer els palets cruixents de pollastre. |
150gr pollastre, (1/2 pit de pollastre)
pa ratllat
salsa de soja de dos formatges
*Salsa: "Soya Cuisine" de la casa Soy, 20 cl; barrejem amb dos formatges que us agradin i es fonguin fàcilment. (jo he utilitzat formatge blau Cantorel i formatge parmesà Ferrarini, en pols.
Escalfem uns 10-15 minuts per que agafi gustet.
Per fer l'arrebossat ho he fet amb la salsa freda.
Arrebossem com ho hem fet tota la vida, però sense ou!
El resultat:
Espero que us agradi!!!!
Bon profit!!!!