Mentre venia a casa desde la feina, morta de gana... anava pensant en.algun plat ràpid i de caprici 😀😀😀
Encara hi havia a la nevera alguna coseta de les festes de Nadal, ens quedava una ampolleta de crema de llet. (Si mireu entrades anteriors, vam fer brandada de bacallà i vam necessitar)
He preparat un pollastre soborós, fàcil i ràpid de fer.
Encara hi havia a la nevera alguna coseta de les festes de Nadal, ens quedava una ampolleta de crema de llet. (Si mireu entrades anteriors, vam fer brandada de bacallà i vam necessitar)
He preparat un pollastre soborós, fàcil i ràpid de fer.
![]() |
Daus de pollastre amb crema de llet |
Ingredients:
-1 pit de pollatre per persona
-all (si és natural, millor, si no en pols)
-cúrcuma
-pebre negre
-crema de llet ( al gust...si us agrada amb molta salsa... poseu molta!!😎)
-sal i oli d'oliva
1.-Tallem el pit de pollaste a trosets mentre escalfem la paella amb l'oli d'oliva.
2.-Afegim el pollastre i el daurem a foc mig.
3.-Tallem dues dents d'all en llàmines i ho afegim al foc, juntament amb la cúrcuma i el pebre negre.
4.-Ja podem tirar la crema de llet.
....anirem remenant a foc mig-baix i vagi
agafant gustet.....
****jo no hi poso sal per tant, cadascú rectifiqui al seu gust 😉😉****
¡¡¡¡Prepareu una mica de pa, integral, sense gluten, de sègol, de llavors....però tingueu !!!
BON PROFIIIT
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada