Translate

diumenge, 30 d’octubre del 2016

Estofat de porc amb bolets

Una miqueta de carn a la cassola...

Estofat de Porc amb Bolets


Ingredients per a 2 persones:

Ens sortirà un bon plat...!

-400gr d'estofat de porc
-200 gr de bolets secs
-1 ceba
-4 nyores (tomàquets secs)
-4 dents d'all
-Farigola
-Oli d'oliva i sal.


1.-Posem els bolets en aigua.


2.-Mentre escalfem l'oli d'oliva i daurem la carn, tallarem la ceba i les 4 nyores.
    Afegim la ceba...i que faci xup-xup 5 minutets. Foc mig


3.-Afegim les nyores, els alls i la farigola


...ho deixem uns 10 minuts més i aboquem els bolets amb l'aigua




4.- A FOC BAIX per que la carn ens quedi ben tendra,  ho anem cuinant 90 minuts.
    Aneu vigilant que no se us quedi sec, si se us queda amb poc suquet podeu afegir uns mica 
    d'aigua (o caldo), us quedarà amb bon gust igualment.

BON PROFIIIT!!!!




Puré suau de Verdures amb un toc de Canyella.


Sembla que ve el fred... així que començarem amb els caldos i els purés.
Avui us he preparat un puré suau de verdures. Recorda al puré de carbassó però té un toc diferent.
Espero que us agradi i ho proveu!!

Us deixo amb la recepta....


Puré suau de Verdures amb un toc de Canyella



Comencem!!!!

Què necessitarem????

Ingredients:

-1,5 l. d'aigua.
-3 carbassons
-2 porros
-2 cebes
-1 poma 
-Canyella, jo he utilitzat en pols.
-sal i oli d'oliva

1.-Mentre bull l'aigua netegem i tallem els ingredients.


2.-Afegim a l'aigua i ho coem 45 minuts a foc mig-baix. Afegirem sal i una mica de canyella.

Ja ho tenim llest!!

3.-Per últim ho triturem tot!!!
BON  PROFIT!!!




Comments system

Disqus Shortname