Translate

diumenge, 30 d’octubre del 2016

Puré suau de Verdures amb un toc de Canyella.


Sembla que ve el fred... així que començarem amb els caldos i els purés.
Avui us he preparat un puré suau de verdures. Recorda al puré de carbassó però té un toc diferent.
Espero que us agradi i ho proveu!!

Us deixo amb la recepta....


Puré suau de Verdures amb un toc de Canyella



Comencem!!!!

Què necessitarem????

Ingredients:

-1,5 l. d'aigua.
-3 carbassons
-2 porros
-2 cebes
-1 poma 
-Canyella, jo he utilitzat en pols.
-sal i oli d'oliva

1.-Mentre bull l'aigua netegem i tallem els ingredients.


2.-Afegim a l'aigua i ho coem 45 minuts a foc mig-baix. Afegirem sal i una mica de canyella.

Ja ho tenim llest!!

3.-Per últim ho triturem tot!!!
BON  PROFIT!!!




Comments system

Disqus Shortname