Translate

dilluns, 26 de desembre del 2016

Canapès - Brandada de Bacallà

Aquesta és una recepta d'un plat que per a mi no pot faltar a les festes nadalenques, ja sigui per la nit de Nadal, el dia de Nadal, Sant Esteve...  és la Brandada de Bacallà.
El podeu presentar amb canapès, profiteroles o bé, en un platet i cada comensal n'agafi quant li vingui de gust.

Canapès amb Brandada de Bacallà

Ingredients:


-360 gr de bacallà desalat
-180-200 ml  crema de llet per cuinar (segons la marca hi ha una mida o una altra, en aquest cas he utilitzat una ampolleta de vidre, ATO  185 ml)
-3 grans d'all
-oli d'oliva
-julivert


A tenir en compte:

1.-Amb les mesures utilitzades aconseguirem una Brandada de Bacallà més carnosa, si us agrada més cremosa podeu augmentar la quantitat de crema de llet o disminuir la quantitat de bacallà.

2.-La sal!! He utilitzat un bacalla ROYAL de Casa Ametller ja dessalat, no he afegit sal i ha quedat mooolt saborós. No recomano rectificar de sal si utilitzeu aquesta marca. 
Si dessaleu vosaltres,  rectifiquem al gust.


Passos a aseguir:

1.-Tallem l'all i el bacallà


2.- Saltegem l'all


3.-Afegim el bacallà i el julibert, ho deixem uns 10 minuts a foc mig


4.-Afegim la crema i ho deixem cuinant a foc baix mentre va espessint


5.-Ho passem pel triturador


tot llest!!!!!!!!







Comments system

Disqus Shortname