Aquesta és una recepta d'un plat que per a mi no pot faltar a les festes nadalenques, ja sigui per la nit de Nadal, el dia de Nadal, Sant Esteve... és la Brandada de Bacallà.
El podeu presentar amb canapès, profiteroles o bé, en un platet i cada comensal n'agafi quant li vingui de gust.
Ingredients:
A tenir en compte:
1.-Amb les mesures utilitzades aconseguirem una Brandada de Bacallà més carnosa, si us agrada més cremosa podeu augmentar la quantitat de crema de llet o disminuir la quantitat de bacallà.
2.-La sal!! He utilitzat un bacalla ROYAL de Casa Ametller ja dessalat, no he afegit sal i ha quedat mooolt saborós. No recomano rectificar de sal si utilitzeu aquesta marca.
Si dessaleu vosaltres, rectifiquem al gust.
Passos a aseguir:
1.-Tallem l'all i el bacallà
El podeu presentar amb canapès, profiteroles o bé, en un platet i cada comensal n'agafi quant li vingui de gust.
![]() |
Canapès amb Brandada de Bacallà |
Ingredients:
-360 gr de bacallà desalat
-180-200 ml crema de llet per cuinar (segons la marca hi ha una mida o una altra, en aquest cas he utilitzat una ampolleta de vidre, ATO 185 ml)
-3 grans d'all
-oli d'oliva
-julivert
A tenir en compte:
1.-Amb les mesures utilitzades aconseguirem una Brandada de Bacallà més carnosa, si us agrada més cremosa podeu augmentar la quantitat de crema de llet o disminuir la quantitat de bacallà.
2.-La sal!! He utilitzat un bacalla ROYAL de Casa Ametller ja dessalat, no he afegit sal i ha quedat mooolt saborós. No recomano rectificar de sal si utilitzeu aquesta marca.
Si dessaleu vosaltres, rectifiquem al gust.
Passos a aseguir:
1.-Tallem l'all i el bacallà
2.- Saltegem l'all
3.-Afegim el bacallà i el julibert, ho deixem uns 10 minuts a foc mig
4.-Afegim la crema i ho deixem cuinant a foc baix mentre va espessint
5.-Ho passem pel triturador
tot llest!!!!!!!!