Translate

dimarts, 10 de gener del 2017

Crema de Carbassa

Com aquest migdia ja hem tingut un bon àpat, he pensat que una coseta lleugereta per sopar seria l'ideal 😅

Fa ja uns dies vaig preparar una crema de carbassa i va quedar molt suau i lleugera.

Crema de carbassa


Ingredients: (2 persones)

-750gr de carbassa (la podem comprar ja tallada en dauets)
-1 ceba
-2 pastanagues
-xampinyons al gust
-1 dent d'all
-oli d'oliva, sal, cúrcuma i pebre negre, i julivert.


1.-Escafem una cullera sopera d'oli d'oliva i afegim la ceba prèviament trossejada, i la daurem.

2..-Afegim la pastanaga (pelada i tallada) i la dent d'all.

.....anem remenant per que tot vagi agafant gustet....

3.-És el moment de la carbassa i el julivert.
    Remenen  uns 2 minuts.

4.-Afegim aigua bullint cubrint tots el ingredients. (Rectificarem de sal al gust)

....ho deixem cuinar 5 minuts.....

-Per acompanyar podem afegir uns xampinyons saltejats en el moment de servir


BON PROFIIITTT!!!




Pollastre-Daus de pollastre amb crema de llet

Mentre venia a casa desde la feina, morta de gana... anava pensant en.algun plat ràpid i de caprici 😀😀😀
Encara hi havia a la nevera alguna coseta de les festes de Nadal, ens quedava una ampolleta de crema de llet. (Si mireu entrades anteriors, vam fer brandada de bacallà i vam necessitar)
He preparat un pollastre soborós, fàcil i ràpid de fer.

Daus de pollastre amb crema de llet

Ingredients:

-1 pit de pollatre per persona
-all (si és natural, millor, si no en pols)
-cúrcuma
-pebre negre
-crema de llet ( al gust...si us agrada amb molta salsa... poseu molta!!😎)
-sal i oli d'oliva

1.-Tallem el pit de pollaste a trosets mentre escalfem la paella amb l'oli d'oliva.

2.-Afegim el pollastre i el daurem a foc mig.

3.-Tallem dues dents d'all en llàmines i ho afegim al foc, juntament amb la cúrcuma i el pebre negre.

4.-Ja podem tirar la crema de llet.
    
....anirem remenant a foc mig-baix i vagi 
    agafant gustet.....

****jo no hi poso sal per tant, cadascú rectifiqui al seu gust 😉😉****

¡¡¡¡Prepareu una mica de pa, integral, sense gluten, de sègol, de llavors....però tingueu !!!

                        BON PROFIIIT

Comments system

Disqus Shortname