Com aquest migdia ja hem tingut un bon àpat, he pensat que una coseta lleugereta per sopar seria l'ideal 😅
Fa ja uns dies vaig preparar una crema de carbassa i va quedar molt suau i lleugera.
Ingredients: (2 persones)
Fa ja uns dies vaig preparar una crema de carbassa i va quedar molt suau i lleugera.
![]() |
Crema de carbassa |
-750gr de carbassa (la podem comprar ja tallada en dauets)
-1 ceba
-2 pastanagues
-xampinyons al gust
-1 dent d'all
-oli d'oliva, sal, cúrcuma i pebre negre, i julivert.
1.-Escafem una cullera sopera d'oli d'oliva i afegim la ceba prèviament trossejada, i la daurem.
2..-Afegim la pastanaga (pelada i tallada) i la dent d'all.
.....anem remenant per que tot vagi agafant gustet....
3.-És el moment de la carbassa i el julivert.
Remenen uns 2 minuts.
4.-Afegim aigua bullint cubrint tots el ingredients. (Rectificarem de sal al gust)
....ho deixem cuinar 5 minuts.....
-Per acompanyar podem afegir uns xampinyons saltejats en el moment de servir
BON PROFIIITTT!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada