Translate

dimarts, 10 de gener del 2017

Crema de Carbassa

Com aquest migdia ja hem tingut un bon àpat, he pensat que una coseta lleugereta per sopar seria l'ideal 😅

Fa ja uns dies vaig preparar una crema de carbassa i va quedar molt suau i lleugera.

Crema de carbassa


Ingredients: (2 persones)

-750gr de carbassa (la podem comprar ja tallada en dauets)
-1 ceba
-2 pastanagues
-xampinyons al gust
-1 dent d'all
-oli d'oliva, sal, cúrcuma i pebre negre, i julivert.


1.-Escafem una cullera sopera d'oli d'oliva i afegim la ceba prèviament trossejada, i la daurem.

2..-Afegim la pastanaga (pelada i tallada) i la dent d'all.

.....anem remenant per que tot vagi agafant gustet....

3.-És el moment de la carbassa i el julivert.
    Remenen  uns 2 minuts.

4.-Afegim aigua bullint cubrint tots el ingredients. (Rectificarem de sal al gust)

....ho deixem cuinar 5 minuts.....

-Per acompanyar podem afegir uns xampinyons saltejats en el moment de servir


BON PROFIIITTT!!!




Comments system

Disqus Shortname