Translate

dimarts, 31 de gener del 2017

Truites - Truita de carxofes

Truita de carxofes

Per als qui ens agraden les carxofes ara és el moment... al forn, fregides, bullides, truita... les podem menjar de moltes maneres.
Avui  us deixo la recepta de truita de carxofes. Fàcil i ràpida de fer.


Ingredients 2 persones: *evidentment les mides les podeu variar al vostre gust...!! 

-10 carxofes
-all
-3-4 ous
-oli d'oliva i sal.

1.- Pelem les carxofes fins que quedi el cor. Les tallem en llàmines.
A mida que les pelem, les posem en aigua amb llimona per que no s'oxidin.

2.-Escalfem l'oli per fregir. ¡¡¡escorrem les llàmines!!!

Anirem rectificant de sal!!!!!



3.-Un cop fregides, les posem en paper de cuina per treure l'excés d'oli.
Batem els ous, l'all ben trossejat i ho barregem amb les carxofes. Rectifiqueu de sal al vostre gust.
Ja podem fer la truita!!! i vigileu quan li doneu la volta !!!!



BON PROFIT!!!!!




Comments system

Disqus Shortname