Spaguetis amb Advocat i Salmó
Aquest plat m'agrada molt... si us ve de gust menjar pasta amb salsa, però voleu una "salsa" diferent.... proveu aquest plat.
Penseu que és un plat que és més bo si es meja fred.
![]() |
Què necessitarem?????? |
-180gr de pasta ( la que més us agradi...macarrons, spaguetis, tagliatelle, espirals, sense gluten...)
-2 lloms de salmó cru, precongelat.
-1 tomàquet mitjà
-1/2 advocat
-4 dents d'all
-cúrcuma
-pebre negre
-salsa de soja (uns 3-4 dits)
-oli d'oliva
*No he utilitzat sal per que la salsa de soja li dóna molt sabor.
1.-Mentre bullim la pasta, triturem 1/2 advocat i 1 tomàquet, i tallem a dauets el salmó.
-La salsa d'advocat ens ha de quedar cremosa...
2.- Tallem les 4 dents d'all en llàmines i ho saltejem amb oli d'oliva.
-Afegim cúrcuma i pebre negre al gust.... Quan estiguin ben dauradets afegim la salsa de soja.
![]() |
.......3 minuts a foc lent........... |
3.-Afegim el sofregit a la pasta, el salmó i per últim la salsa d'advocat.
BARREJEM !!!
![]() |
BON PROFIT!!!! |