Com anireu veient m'agrada molt la Dieta Mediterrània, així que he pensat fer algo "lleuger" però de capritx.
1.-Patates cruixents amb aroma de romaní i crema de soja als dos formatges.
Per a la salsa:
-Crema de soja per cuinar "Soya Cuisine" de la casa Soy, un brick de 20 cl.
-Formatge blau, Cantorel, 50 gr.
-2 cullerades de formatge parmesà en pols, Ferrarini.
Escalfem la crema de soja, afegim els formatges i a foc baix, que vagi agafant gustet. (10-15 minuts)
podeu afegir sal...
Per a les patates:
Quantitat? les que us vinguin de gust.
-Tallem les patates a daus i fregim.
Mentre l'oli s'ha escalfat he afegit dues branques de romaní.
Ja podem emplatar!
2.-Amanida de ruca i canonges amb barreja de tomàquet i xampinyons.
-Ruca i canonges al gust
-1/2 tomàquet Montserrat
-2 xampinyos grossos (al gust...)
-alfàbrega
Barregem el tomàquet trossejat i els xampinyons crus.
Afegim l'alfàbrega.
Emplatem amb els canonges i la ruca, amanit amb sal, cúrcuma, pebre negre, oli d'liva i sal.
3.-Salmó fumat
-100 gr Salmó fumat
4.-Escalivada amb bacallà
-2 pebrots
-1 albergínia
Ho fem al forn, a baixa temperatura.
Un cop refredat, traiem la pell, ho fem tot a tires i afegim bacallà dessalat (he utilitzat la marca Royal, surt molt bo) a tires.
Afegim oli d'oliva, sal i alls trossejat (optatiu i al gust)
Amb aquestes mides tindreu un bon plat...!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada