Translate

diumenge, 11 de setembre del 2016

Recepta de pollastre: Pollastre dolç amb espàrrecs.


No se si serà  l'emoció del principi però continuo amb ganes d'experimentar així que... agafeu-vos, aquí teniu el proper plat.


Pollastre dolç amb espàrrecs




Què necessitarem? 


Ingredients bàsics // Ingredientes básicos

-1/2 pit de pollastre 
-2 "paraguayos" 
-100gr espàrrecs verds 
-2 alls // 2 ajos
-vi negre (1 gotet) 
-sal, oli d'oliva

-Començem-ho a cuinar! 
1.-Tallem el pollastre, la ceba, els espàrrecs i els "paraguayos" // Cortamos el pollo, la cebolla, los espárragos y los paraguayos


2.- Daurem el pollastre amb oli d'oliva i hi afegim els alls llaminats 


3.-Afegim la ceba i a foc mig que faci xup-xup uns 5 minuts

Ho anem movent amb moooolt de carinyo 


4.-Afegim els "paraguayos" i el vi


Ja tenim el "paraguayo" dins!!!! 
             ...........i ara sols falta el toc de vi.........

tot llest!!!!!!!!!!!!!!!!!



         a foc lent uns 10 minuts i anem remenant  i ho anirem rectificant de sal 
                              


5.-Fem les puntes d'espàrrecs i que ens quedin ben cruixents 

Ja falta poc..... // Ya falta poco.....


6.-  Aquest últim pas és molt important..... A  GAUDIR!!!!
      



****  Un cop emplatat podeu afegir sal marina  per que hi hagi més contrast i un rajolí de llimona                 just abans de menjar; a mi m'ha encantat, espero que a vosaltres també****



Bon profit!!! 








Comments system

Disqus Shortname