No se si serà l'emoció del principi però continuo amb ganes d'experimentar així que... agafeu-vos, aquí teniu el proper plat.
Pollastre dolç amb espàrrecs
Què necessitarem?
![]() |
Ingredients bàsics // Ingredientes básicos |
-1/2 pit de pollastre
-2 "paraguayos"
-100gr espàrrecs verds
-2 alls // 2 ajos
-vi negre (1 gotet)
-sal, oli d'oliva
-Començem-ho a cuinar!
1.-Tallem el pollastre, la ceba, els espàrrecs i els "paraguayos" // Cortamos el pollo, la cebolla, los espárragos y los paraguayos
2.- Daurem el pollastre amb oli d'oliva i hi afegim els alls llaminats
3.-Afegim la ceba i a foc mig que faci xup-xup uns 5 minuts
![]() |
Ho anem movent amb moooolt de carinyo |
4.-Afegim els "paraguayos" i el vi
![]() |
Ja tenim el "paraguayo" dins!!!! |
![]() |
tot llest!!!!!!!!!!!!!!!!! |
5.-Fem les puntes d'espàrrecs i que ens quedin ben cruixents
![]() |
Ja falta poc..... // Ya falta poco..... |
**** Un cop emplatat podeu afegir sal marina per que hi hagi més contrast i un rajolí de llimona just abans de menjar; a mi m'ha encantat, espero que a vosaltres també****
Bon profit!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada