Translate

divendres, 9 de setembre del 2016

Mil fulls de síndria amb palets cruixents de pollastre als dos formatges

Avui tenia ganes d'experimentar i aquest ha estat el resultat....




Què necessitarem???

1.-Mil fulls de Síndria

Ingredients per fer el mil fulls.
           

1/2 carbassó  cru
150 gr síndria tallada a llàmines
1 ceba petita de figueres
4 alls aromatitzats
Canyella en pols
1/2 llimona
Sal, oli d'oliva i Sal Maldon



-Tallem la ceba ( jo l'he tallada rodoneta) i la sofregim a foc lent
 Quan estigui tobeta afegim un polsim de canyela ( al gust).

 Mentrestant tallem el carbassó a tires i els 4 alls aromatitzats a llàmines (barrejarem els dos ingredients, podeu afegir sal al gust).

Ja tenim "el farçit", tallat i preparat

Com montem el Mil Fulls???

-Llàmina de síndria + farcit de carbassó amb alls + llàmina de síndria + farçit de carbassó amb alls + llàmina de síndria + ceba amb un toc de canyella.

Hi podeu afegir uns grans de sal Maldon i un rajolí de llimona pel d'amunt...això li dóna un contrast de sabors que és brutal!!!


2.- Palets cruixents de pollastre als dos formatges

Ingredients per fer els palets cruixents de pollastre.

150gr pollastre, (1/2 pit de pollastre)
pa ratllat
salsa de soja de dos formatges

*Salsa: "Soya Cuisine" de la casa Soy, 20 cl; barrejem amb dos formatges que us agradin i es fonguin fàcilment. (jo he utilitzat formatge blau Cantorel i formatge parmesà Ferrarini, en pols. 
Escalfem uns 10-15 minuts per que agafi gustet.
Per fer l'arrebossat ho he fet amb la salsa freda.

Arrebossem com ho hem fet tota la vida, però sense ou!

El resultat:


Espero que us agradi!!!!

Bon profit!!!!



2 comentaris:

Unknown ha dit...

Molt ben treballat aquest blog

Unknown ha dit...

Moltes gràcies Anna!
Hi poso tota la passió.
Espero que us faci gaudir i si us agraden els plats...MOLT MILLOR!!!
Mica en mica ho anirem fent més gros.

Bon profit!!!
:-)

Comments system

Disqus Shortname