Avui us deixo una recepta de pasta que vaig preparar fa uns dies.
Les mides exactes...en realitat ho podeu fer al gust,
·Ingredients 2-3 persones:
-250gr pasta fresca
-10 gambes
-4 galeres
-musclos (un bon grapat)
-cloïses (un bon grapadet)
-40-50cl. nata líquida per cuinar.
-1 "gotet" de vi blanc
*Salsa:
Per una banda:
Gambes: separem el cap, i el reservem. Fem les gambes a la planxa amb una mica d'all i julivert. Després les pelem
Musclos i cloïses: netejem una mica, Els fem al vapor i reservem l'aigua.
Per l'altra:
Escalfem dues cullerades d'oli d'oliva verge extra, afegim els caps de les gambes i els aixafem una mica.
Seguidament tirem les galeres.
Sofregim.
Afegim dos dents d'all picat.
Ara podem tirar el vi blanc
Passats uns 10-15 minuts avoquen l'aigua dels musclos i les cloïses. (Podeu afegir una part de la closca dels musclos).
Foc mig: 10-15 minuts.
Colem l'aigua i la deixem "neta" per afegir-hi la nata líquida.
A foc lent, hem d'anar remenant fins que vagi espesant. Podeu incloure les galeres, i la closca d'alguns musclos.
quan tingueu la salsa llesta podeu fer la pasta fresca.
Arribats aquí, només cal emplatar!!!
si us heu fixat, no he afegit sal en cap moment... però això serà al vostre gust!
Bon profit!!!!
![]() |
Espaguetis amb salsa suau de fruits del mar |
Les mides exactes...en realitat ho podeu fer al gust,
Espaguetis amb salsa suau de fruits del mar
·Ingredients 2-3 persones:
-250gr pasta fresca
-10 gambes
-4 galeres
-musclos (un bon grapat)
-cloïses (un bon grapadet)
-40-50cl. nata líquida per cuinar.
-1 "gotet" de vi blanc
*Salsa:
Per una banda:
Gambes: separem el cap, i el reservem. Fem les gambes a la planxa amb una mica d'all i julivert. Després les pelem
Musclos i cloïses: netejem una mica, Els fem al vapor i reservem l'aigua.
Per l'altra:
Escalfem dues cullerades d'oli d'oliva verge extra, afegim els caps de les gambes i els aixafem una mica.
Seguidament tirem les galeres.
Sofregim.
Afegim dos dents d'all picat.
Ara podem tirar el vi blanc
Passats uns 10-15 minuts avoquen l'aigua dels musclos i les cloïses. (Podeu afegir una part de la closca dels musclos).
Foc mig: 10-15 minuts.
Colem l'aigua i la deixem "neta" per afegir-hi la nata líquida.
A foc lent, hem d'anar remenant fins que vagi espesant. Podeu incloure les galeres, i la closca d'alguns musclos.
quan tingueu la salsa llesta podeu fer la pasta fresca.
Arribats aquí, només cal emplatar!!!
si us heu fixat, no he afegit sal en cap moment... però això serà al vostre gust!
Bon profit!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada